Idag kom då intervjun med mig i BODY Radio. Förutom lite felsägningar som ”raka axlar” och liknande så blev det en ganska bra intervju. Tyvärr blir ljudet lite dåligt på några få ställen men det går att höra vad jag säger.

Nytt avsnitt av mig i BODY Radio
Nytt avsnitt av mig i BODY Radio

Där är vissa saker som tas upp som kan vara värd en kommentar.

  • När det gäller risken för axelbesvär vid kettlebellswings så har jag kommenterat det på i en tråd på Kolozzeum som du hittar här.
  • Att effekten av jojo-bantning kan bli mer övervikt har jag tagit upp teorin kring på min egna blogg i inlägget Hur du blir tjock av att banta (Ja, BODY tog rubriken rakt av ;)) och de möjliga effekterna av det tog jag upp här sent som igår i mitt inlägg, 50 % av alla tjejer och kvinnor är överviktiga trots normalt BMI.
  • Om ni ha BODY Radio applikationen till Android eller iPhone så har ni fått fri tillgång till några sidor från viktminskningskapitlet i min och Nicklas bok Forma Kroppen och Maximera din Prestation. Då vi inser att alla våra läsare här troligen inte alltid lyssnar på BODY Radio så finns dessa sidor även att ladda ner här för den som är intresserad, Utdrag ur kapitlet kring viktminskning i boken Forma Kroppen och Maximera din Prestation
  • Bilden som används till podcastspelaren här under är från vattenfallet där Gollum jagar fisk i Sagan om Ringen. Det är därför jag poserar lite udda 🙂

Om det är några frågor som dyker upp under tiden som du lyssnar eller efter som berör det som tas upp i programmet är det bara att fråga på här bland kommentarerna.


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Ett svar på ”Intervju med Jacob Gudiol i BODY Radio (26/4-2012)”
  1. Haha! Skön podcast och alltid skönt att man kan lyssna på en podcast om träning utan en massa lösa påståenden och bra förklaringar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *