Tävling: Eleiko Strength Coach och Chuck Norris

Publicerat den 2 kommentarer till Tävling: Eleiko Strength Coach och Chuck Norris

Uppdatering: Vinnare i tävlingen som får delta på Eleiko är b.ehrenstrale som behöver kontakta mig via mejl idag med kontaktuppgifter. Min mejl är jacob@traningslara.se
Vinnare av boken Skitmat blev totalt 4 stycken, geakcorner, johpauls, 19840105 och marcus.nanderod. Även ni får skicka ett mejl till mig på jacob@traningslara.se med era adresser så skickar jag iväg en bok i veckan.
Lottningen gick till likt tidigare tävlingar här. Först valde jag ut de bidrag som jag tyckte var lite bättre än resten bland bidragen. Det blev totalt 9 stycken som jag tyckte stack ut lite när det gäller bild och motivering. Sen räknade jag tyst i mitt huvud medan min fru fick säga stopp. Det här upprepade vi tre gånger och sen tog jag modulo 9 på det vilket då ger en siffra mellan 0-8 vilket då var vinnaren efter den ordning som de låg i mitt excelark.


 
Det händer inte särskilt ofta men då och då så dyker det upp tävlingar med väldigt bra pris här på TränaStyrka. Den här gången handlar det om en utbildning med ELEIKO, Eleiko Strength Coach Level 2 som normalt kostar 6900 kr exkl moms.
Utbildningen går av stapeln med start redan nu på onsdag, 18 november, och slutar på fredagen den 20 november. Utbildningsplatsen är Eleiko Sport Center i Halmstad och har du inte varit där så är det en häftig upplevelse bara det även om det har börjat dyka upp en hel del välutrustade gym med fin Eleikoutrustning lite var stans i Sverige på senare år.

Du får gå level 2 utan level 1 om…

Det här tillfället är det som kallas för level 2 vilket innebär att du helst ska ha gått level 1 via Eleiko tidigare. Men för att göra det här till en tävling för alla så har jag fixat till en lösning för den som ändå skulle vilja gå level 2 och tror sig kunna ta till den trots avsaknad av level 1.
Eleiko sport center i HalmstadKravet på att få vara med i det här fallet är att du känner dig något sånär bekant med lyften inom tyngdlyftning, alltså ryck och stöt. Du behöver inte vara någon expert eller liknande men lite bekant med enkel terminologin likt ryck, drag, stöt, överstöt och vana vid rörelserna behöver du ha.
Utöver det så kommer det också att bli så att du inte får lov att använda dig av att du gått Eleiko Strength Coach level 2 förrän du också har gått igenom level 1. Du behöver också gå level 1 innan du får gå vidare till level 3.
Så om du ändå tänkt gå alla Eleiko Strength Coach så har du möjlighet att spara 6900 kr exkl moms, om du inte tänkt gå dem har du möjlighet att få lära dig lite extra kring tyngdlyftning. Kom bara ihåg att det här främst är en tränarutbildning och inte ett läger där målet är förbättra din egen lyftning maximalt. Du kommer säkerligen att lära dig en del som du själv kan nyttja men först och främst är det verktyg för att lära andra som tas upp i den här kursen.

Tävlingen – Ditt bästa Chuck Norris meme

Som tävling den här gången tänkte jag att vi skulle göra något kul. Jag är ett stort fan av alla Chuck Norris memes som cirkulerar på internet och därför tänkte jag att vi kör en tävling med Chuck Norris memes.
Upplägget är väldigt enkelt. Du laddar upp ett meme med Chuck Norris som du själv gillar väldigt mycket på Instagram med en text du kort förklarar vad du tävlar om och sen berättar du varför du tycker att du bör vinna.
Addera även hashtaggarna #Gudiol #tränastyrka och #eleiko #strengthcoach så jag kan hitta ditt bidrag och få PR givetvis 😉

Chuck Norris Triathlon
Min favorit just nu

Om du inte kan närvara men vill tävla ändå – vinn 1 ex Skitmat

Omslaget till boken skitmat
Omslaget till boken skitmat. Tryck på bilden om du vill veta mer om boken.

I fall du läser det här och tyvärr inte kan närvara i Halmstad nästa vecka vilket jag kan tänka mig kan vara lite omständligt för en hel del av er så har jag ytterligare ett pris att tävla om, ett exemplar av min bok Skitmat.
Jag har inte bestämt hur många vinnare jag tänkt ha i den här tävlingen utan det blir en kombination av hur många bra memes med motiveringar som kommer upp samt hur många exemplar jag har liggandes hemma vilket jag för närvarande inte är helt säker på och inte kan kontrollera då jag är i Stockholm just nu.
Tävlingen kommer att vara exakt den samma men du markerar vilket pris du vill vinna genom att istället för hashtagen #strengthcoach så adderar du taggen #skitmat.
Vill du vara med och tävla om båda priserna får du givetvis göra det med, då adderar du bara båda hashtaggarna och adderar endast en liten text om varför du vill gå Strength Coach level 2.

Jag vill inte tävla men älskar Chuck Norris memes

Om du tillhör den här kategorin så rekommenderar jag dig att ladda upp din favoritbild på instagram ändå. Internet blir bara bättre och bättre ju fler gånger folk får se Chuck Norris mems. Tagga dock inte med #Skitmat eller #strengthcoach för då kommer du kanske att vinna tävlingen ändå.

Gudiol och Chuck Norris
Gudiolas och Chuck Norris

Om du saknar Instagram-konto

Skulle det vara så att du saknar instagramkonto så får du ändå vara lov att vara med och tävla. Då går du samma sak som här ovan fast på facebook. Se till att du gör kommentaren offentlig bara så att jag kan komma in och se den och sen får du lägga en kommentar här under inlägget med en länk till din status.

Vinnaren blir utsedd på söndag

Precis som senast kommer prisutdelningen ske genom att jag först väljer ut typ mina 10 favoriter och efter det blir det slumpen som spelar in vem som vinner av dessa.
Jag kommer att berätta vem vinnaren blir på söndag via en uppdatering av det här inlägget och via min instagram.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *