Eleiko skivstång

Då var det dags för ännu en tävling här på sidan. Den här gången har jag ett par gratisplatser på Eleikos Functional Trainer kurs. Den här kursen har jag inte gått själv så jag vet faktiskt inte särskilt mycket om den utan här följer istället den information som Eleiko själva ger om utbildningen, eller rättar sagt inledningen. Hela beskrivningen kan du hitta här.

En utbildning för den nuvarande och framtida coachen som vill bemästra konsten att introducera, presentera, korrigera och vidareutveckla funktionella rörelser i en stor eller liten grupp. Utbildningen kommer ge dig verktygen att hjälpa dina klienter röra sig och förstå de funktionella rörelserna i detalj. Du kommer också få kunskapen om hur du blir en bättre coach, vilket hjälper dig att försäkra din egenskap att maximera din klients potential

Utbildningstillfället som gäller den här gången är den 26-27 februari, alltså fredag och lördag nästa vecka och platsen är Eleiko Sport Center i Halmstad.
Då jag tänkte att jag skulle ge folk lite tid att dels eventuellt se om de kan få ledigt för att ta sig till Halmstad och jag samtidigt förstår att folk inte vill ta ledigt i onödan så tänkte jag att jag börjar tävlingen nu och så avslutas den på måndag vid lunchtid. Så behöver du ta ledigt har du ungefär 2 arbetsdagar på dig för att snacka med chefen eller liknande.

Själva tävlingen

Jag brukar normalt ha tävlingar där jag går igenom allas bidrag och väljer ut ett antal som jag tycker är bäst och sen lottar jag ut vinsten bland dessa men den här gången tänkte jag göra det väldigt lätt för den som vill vara med i tävlingen och för mig att sen utse vinnaren 🙂
Eleiko har bara några dagar sen startat upp ett nytt konto på Instagram för deras utbildningar. Meningen med det här kontot är att det ska läggas upp dels lite information om olika utbildningar och dels bilder med lite tips likt den första här under.
https://www.instagram.com/p/BBzYGaKyWUC/
https://www.instagram.com/p/BBuECMYyWV7/
Det du behöver göra för att vara med i tävlingen är att följa det här kontot på instagram. Sen när du gjort det så lägger du upp bilden här under på ditt eget instagramkonto och sen taggar du mig, @gudiol, och @EleikoEducation i en status där du också adderar taggen #eleikotävling och sen skriver du att du vill vara med i tävlingen om att få gå kursen Functional Trainer gratis nu den 26-27 februari i Halmstad.
Om du taggar en vän och han eller hon också lägger upp bilden så kommer ni att få gå kursen gratis båda två om någon av er blir dragna i min lilla lottning och ni inte har oturen att det just då är den sista platsen jag har att lotta ut av de fyra platserna jag har just nu. Så blir du eller din vän dragen så vinner ni båda två om jag har två eller fler platser kvar just då.
Funktionell träning
Väldigt enkelt helt enkelt 🙂 Jag kommer att tillkännage vinnarna via min Instagram kring lunch på måndag. Lottningen kommer att gå till på samma sätt som tidigare tävlingar förutom att jag då inte väljer ut några till en final likt tidigare.
Lycka till..


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

3 svar på “Tävling: Gratis Kurs hos Eleiko 26-27 feb, Functional Trainer steg 1”
  1. Hojta om det kommer några kurser om ofunktionell träning för det tycker jag är mer intressant.

  2. Har inte instagram, men är intresserad om det finns någon plats över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *