Jag har ännu inte blivit av med mina ljumskproblem som jag skrev om för ungefär en månad sen men det har blivit något bättre. Nu är det så bra så att jag faktiskt kan träna på ordentligt även om jag fortfarande inte är i närheten av att kunna spela fotboll och det gör även lite ont när jag kör lite tyngre övningar på gymmet.
Enbensträning går dock utmärkt och igår på träningen hade jag lite kul och försökte mig på ett gäng med utmaningar. Jag filmade det hela mest för att titta på min teknik i efterhand. I efterhand tänkte jag dock att det också kunde vara bra att lägga upp här som exempel på att det faktiskt går att träna på bra och ganska tungt även vid skada.

När det gäller tekniken i klippet så är den inte direkt 100% men jag filmade bara de tyngre så…

Ett svar på ”Kreativ träning under rehabilitering”
  1. Kul med filmsnutten, finns oändligt med kombinationer man kan köra trots skada, något som fastnade hos mig var enhandsmark som jag körde mycket när jag pajat ena handleden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *