Julklappstips – en introduktion

Publicerat den 2 kommentarer till Julklappstips – en introduktion

Tips på bra träning, kost och hälsorelaterade produkterJulen börjar ju närma sig och själv har jag ganska fullt upp med saker som ska ordnas och både denna helgen och nästa helg jag har ganska fullt upp. Jag är därför lite osäker på om jag kommer hinna skriva ihop så värst mycket kring nya studier osv eftersom det brukar ta ganska lång tid att första läsa igenom och sen skriva ner.
Jag tänker därför ge mig på lite mer snabbskriva inlägg den närmsta tiden. Får jag tid fortsätter jag givetvis på mina gamla linje och efter nyår går bloggen garanterat tillbaka till det tidigare upplägget. Men för närvarande blir det dock troligen mer simpla inlägg.
En idé som jag fick var att jag kunde skriva kortare inlägg kring böcker, träningsvideos, utrustning osv som jag har funnit användbart genom åren. Då vi är väldigt nära julen är ju detta ännu mer passande och jag väljer därför att kalla serien för julklappstips.Temat på julklappstipsen kommer givetvis vara träning, kost och hälsa rent allmänt. Alltså Precis samma saker som jag skriver om här på bloggen.
De tipsen jag kommer ge kommer inte endast vara baserat på vetenskap utan det är saker som jag gillar och som jag upplever fungerar. Nu är ju jag funtad som jag är så det kommer givetvis inte att dyka upp någon typ av blåsningsprodukt likt Herbalife, Power Balance, Celcius osv utan det blir saker som jag tror fungerar/stämmer baserat på den kunskap jag har eller saker som jag vet fungerar/stämmer. Sen blir det också mer praktiska saker som gör att jag uppskattar min träning mer.
Förhoppningsvis kommer tipsen att uppskattas och jag vill jättegärna att ni skriver och ger tips om ni vet någon produkt som är likvärdig, billigare, bättre, roligare osv än den jag rekommenderar. Än så länge har jag 8 tips klara men det är mycket möjligt att det blir fler innan julen är här 🙂

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.