Titta vad som fanns i min brevlåda idag när jag kom hem från jobbet. Ett personligt brev från Coca-Cola 🙂

Själva brevet var inte speciellt intressant. Coca-Cola har tydligen anställt en ny Health & Nutrition Manager. Det är en sida med text men det står egentligen inte mycket mer än att hon presenterar sig själv. De skriver också att de arbetar för att ta fram fler kalorisnåla produkter och sen är det givetvis den klassiska ”vi arbetar för en mer aktiv livsstil”.
Men oavsett, en bloggande sjukgymnast som får ett brev med handskriven (och något felstavad) adress från Coca-Cola. Övriga brevet var inte handskrivet och förutom mitt namn på övre raden så kunde brevet varit riktad till vem som helst. Man man undrar ju ändå lite, tror ni de läser här regelbundet? 😉

8 svar på “Personligt brev från Coca-Cola”
 1. Det där var ändå rätt fräckt! Ska du inte skicka ett personligt brev tillbaka till denna kvinna där du berättar om dig själv? Känns rimligt.

 2. Grattis Jacob!
  Inte dåligt att ha Coca-Cola som ett fan.
  Kanske gratis groggvirke resten av livet?

 3. Min första tanke var att hoppas det inte blir som Dole och filmen Bananas….

 4. Endera vill de tala om att de har koll på dig (se filmen ”Big boys go bananas”). Eller så vill hon ragga upp dig. Prova att svara henne och föreslå en trevlig restaurang i Helsingborg, kanske Pålsjö Krog?

 5. Raimer:
  Min första tanke var att hoppas det inte blir som Dole och filmen Bananas….

  Det var en trevlig ton igenom hela brevet så jag skulle inte tro det. Det skulle ju även vara synnerligen korkat om de försökt sig på det med tanke på hur det gick för Dole här i Sverige.

 6. Henrik Svedlund:
  Endera vill de tala om att de har koll på dig (se filmen ”Big boys go bananas”). Eller så vill hon ragga upp dig. Prova att svara henne och föreslå en trevlig restaurang i Helsingborg, kanske Pålsjö Krog?

  Jag är ju upptagen redan men annars kunde det nog varit en idé. Hon tjänar garanterat mycket bättre än mig 🙂

 7. Hur mycket Cola måste man dricka för att få personligt brev? 😉

 8. Shrinkin David:
  Hur mycket Cola måste man dricka för att få personligt brev? ;)

  Hehe, jag kan garantera att jag inte har fått brevet som tack för att jag är en trogen kund. I fall du skulle få det som trogen kund så ska du nog tyvärr konsumera enorma mängder. För med någon liter om dagen så sticker du ju knappt ut från massan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *