Julklappstips 1 – mobilkompatibla löparhandskar

Publicerat den 3 kommentarer till Julklappstips 1 – mobilkompatibla löparhandskar

Jag fick de här handskarna i present ganska nyligen och de är verkligen riktigt bra. Förutom att de är lagom varma för löpning och inte blir sådär kokheta som lite tjockare handskar kan bli när man väl kommer igång så finns det ett litet extra tyg på tummarna som fungerar med pekskärm/touchscreen.
Jag liksom många andra använder mobilen när jag är ute och tränar och nu under vintern kan det faktiskt vara lite irriterande att behöva ta av handskarna varje gång jag vill ändra någon inställning, pausa timer, ändra musik eller liknande. I dessa fall är det väldigt praktiskt med handskar som fungerar på skärmen.
Nikes löparhandskar är sköna, har fack för nycklar och fungerar med smartphones
Jag har sökt runt lite för att hitta var man kan köpa dessa handskar eller liknande men det verkar som att det bara är Stadium som säljer dem. De kostar 200 kr där vilket jag tycker är ett okej pris.
Jag har hittat lite recensioner på de här handskarna och det verkar som att den lilla tygbiten på tummen som är den som fungerar med pekskärmen inte är särskilt hållbar. Så jag reserverar mig lite på den punkten då jag som sagt inte haft handskarna särskilt länge. Köper du på Stadium och de inte håller måttet är jag dock ganska säker på att du kan returnera handskarna utan problem.

Handskar för mer allmänt bruk

Handskar för 99 kr hos Biltema som fungerar på pekskärmar
Handskar för 99 kr hos Biltema som fungerar på pekskärmar

Det här tipset är väl inte lika träningsrelaterat men det är definitivt hälsorelaterat. Jag cyklar mycket på mitt jobb och även när jag arbetar i HIF nu på kvällarna så kan det vara ganska kallt att vara ute.
I dessa situationer har jag oftare uppe mobilen och det är inte särskilt kul att ta av handskarna då heller. Särskilt inte när jag ska stå och ta tiden eller kanske skriva ett kort mejl. För några veckor sen hittade jag dock de här handskarna för 99 kr hos Biltema och det är grymt bra. Väl värda pengarna om du är ute mycket på dagarna även under höst och vinter.
Det här var alltså julklappstips nr1. Om du känner till fler handskar av den här typen så uppskattar jag gärna tips bland kommentarerna. Gärna med länk direkt till någon webbbutik eller liknande om det finns.

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *