Din teknik i knäböj beror på hur din kropp är byggdDin bästa teknik för dig i knäböj beror på hur din kropp är byggd

Din teknik i knäböj beror på hur din kropp är byggd
Din bästa teknik för dig i knäböj beror på hur din kropp är byggd

Här var lite fler inlägg och artiklar skrivna av mig på andra ställen än här på TränaStyrka. Håll till goda. Vill du få uppdateringar om alla de här artiklarna samt många andra lästips och ”kul att veta” information kan du följa mig på twitter eller facebook där jag lägger upp flera saker dagligen.
Tyngre.se: Alla kan inte lyfta likadant

   I den här artikeln på Tyngre.se skriver jag om hur en persons kroppsbyggnad och anatomi påverkar hur tekniken ser ut i olika styrkeövningar. Som exempel tar jag knäböj men det gäller i princip alla flerledsövningar. Alla kan helt enkelt inte lyfta på samma sätt.

Träningslära.se: Socker och hyperaktiva barn – ser vi vad vi vill se?

   I det här inlägget skriver jag om hur mycket veteskap det finns bakom den väldigt vanliga uppfattningen att barn blir hyperaktiva av att äta socker. Du kommer nog bli förvånad över resultatet i många av studierna.

Tyngre.se: PWOs med otillåtna och troligen farliga ämnen

   En artikel på Tyngre där jag tar upp en ny studie i vilket man funnit ett otestat och med största sannolikhet dopingklassat ämne i flera olika PWO.

Tyngre.se: Överdrivet att antioxidanter försämrar träningen

  Rubriken är lite missvisande här då det här inlägget handlar om att mycket antioxidanter troligen kan försämra träningsresultaten. Det finns en hel del studier på antioxidanter och konditionsträning som visat detta tidigare men i det här inlägget tar jag upp en där man undersökt effekten vid styrketräning.

Trevlig läsning….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *