Jag har bestämt mig för att, på obestämd framtid, sluta skriva inlägg här på träningslära. För ett tag sedan började jag ett nytt heltidsjobb och jag vill lägga 100% fokus på att göra det så bra som möjligt. Jag har dock i stort sett varit inaktiv ett bra tag (förutom några mindre videoinlägg) så det kommer antagligen inte som någon chock :). Det har varit fantastiskt roligt att få ta del av det stora engagemang som finns på den här bloggen och jag är tacksam för att få varit delaktig.  Två personer förtjänar ett särskilt omnämnande, mina två medskribenter Jacob och Nicklas.
Jacob, som startade den här bloggen, är ett unikum när det gäller träningslära och dessutom är han en av de mest osjälviska människor jag träffat. Jag kan ärligt säga att jag har lärt mig mer av Jacob än någon annan sjukgymnast. Nicklas, som redan nu vid bara 22 års ålder skulle kunna hävda sig i vilka kostsammanhang som helst. Jag önskar att jag hade hans enorma kunskapsnivå men kan trösta mig med att han alltid tar sig tid att ge ett bra svar så fort man undrar något. Jag är imponerad av bådas disciplin att ständigt leverera djupgrävande kvalitativa objektiva inlägg, det tar tid att skriva dessa ska ni veta!
Jag vill också passa på att tacka er läsare för fin respons och feedback, jag har lärt mig mycket, och jag hoppas att det varit ömsesidigt. Kul att så många gillar att läsa om träningslära och allt vad det innebär. Sluta inte att kommentera, som skribent är det bara positivt att få höra vad ni läsare tycker, oavsett om det är ris eller ros!
Jag vill fortsätta lära mig, så självklart kommer jag finnas kvar i bakgrunden och läsa alla inlägg som postas och säkerligen kommentera om det är något jag undrar över eller vill diskutera, precis som en vanlig hängiven bloggläsare! Jag hoppas att jag någon gång i framtiden kan göra en comeback som skribent. Med detta sagt har jag inte mycket mer att säga än tack och på återseende!
Joel

Av Joel

4 svar på “Tack och på återseende! – Joel”
 1. Synd att du slutar. Jag gillade verkligen din serie om ”dåliga övningar på gymmet”. Tyckte den var väldigt informativ, och jag slutade själv att köra pec-dec och drag till hakan efter att jag läst dina artiklar. 😀
  Lycka till på ditt nya jobb!

 2. Som föregående kommentar sa, synd att du slutar. Lycka till på jobbet och tack för dina bidrag här.

 3. Tack Daniel och Tonny! Kul att man bidragit till något 🙂
  Jag kommer fortfarande kolla in bloggen i stort sett dagligen så är det något någon undrar över så är det bara att kommentera så kommer jag svara så fort jag får tid över!
  Mvh Joel

 4. Ja hoppsan, se vad man missar med lite andra aktiviteter.
  Synd att du försvinner, hoppas du återkommer senare eller i annat sammanhang.
  Ha det så bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *