London är förberedd för OS
Om någon timme börjar jag åka mot London där jag tänkt spendera de närmsta 9 dagarna med att njuta av stämningen och förhoppningsvis också få se lite sport Live. Jag har med dator och tillgång till internet så troligen kommer jag att uppdatera sidan ett par gånger men förvänta dig inga längre inlägg eller djupgående analyser. Om jag förstått det rätt så finns det fritt wifi lite varstans i London nu under OS så troligen kommer det bli flera uppdateringar på Facebook och Twitter. Det kommer garanterat finnas mycket intressanta och roliga saker att kommentera 🙂
OS ringarna i London
När det gäller att titta på sport har jag än så länge bara biljetter till en slutspelsmatch i herrarnas fotboll. Planeringen var att jag skulle få se Spanien men då de kollapsade totalt i gruppspelet så blir det Japan och något annat lag istället. Intre riktigt samma sak för mig som halvspanjor men säkert underhållande ändå. I övrigt är biljetterna svindyra. jag blev erbjuden att köpa två biljetter till 100 meters finalen men lite över 8000 kr för mindre än 10 sekunders underhållning var lite avskräckande.
Jag har dock fortfarande lite förhoppningar om att få tag i biljetter till några andra händelser. Det som är mest aktuellt just nu är tyngdlyftning där jag försöker få tag i biljetter till finalen i 94 kg klassen imorgon. Om inget annat finns där många fina pubar och flera tävlingar som går genom staden likt maraton.
Uppvärmning och träningslokal i anslutnings till tyngdlyftningstävlingarna i London OS


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

2 svar på “Nu åker jag till London och OS”
  1. Aldrig tittat så här mycket på tyngdlyftning. Får säga att kvinnorna ser mindre ut än vad jag trodde. Nu när vi kommer upp mot 75 kg börjar de bli lite större. Tråkigt att det aldrig visas på tv utan allt är stream

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *