Nu åker jag iväg på lite semester om någon timme. Det kommer därför inte att bli några inlägg på ett tag och troligen kommer jag inte heller att svara på så värst många kommentarer. Jag har dock satt ihop ett antal topplistor som kommer att publiceras på Twitter och Facebook.
Så om du inte varit med från början av den här bloggen och Traningslara.se och tänker ”läsa ifatt” eller om du bara är intresserad av vilka inlägg jag tycker är de bästa som jag skrivit kan jag rekommendera att du antingen följer mig på Twitter eller Traningslara.se på twitter.
Det blir mina favoritinlägg kring träning, mina favoritinlägg kring kost, bästa inläggen kring kritiskt tänkande, de mest lästa inläggen på bloggen osv. Om det är första gången du besöker sidan idag kommer detta ju också att vara ett väldigt bra sätt att få en introduktion till materialet på sidorna.
Ett annat alternativ är att du följer traningslara på facebook då alla inläggen jag lägger upp på min personliga twitter också kommer att dyka upp på facebooksidan. Men kom då ihåg att välja rätt inställningar på facebook för annars kommer du inte att se alla inlägg.


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Ett svar på ”Bästa innehållet på Träningslära”
  1. Läste de flesta av dina top 5 listor när du la upp dem, men tänkte leta mig tillbaka dit nu. Är dock lite svårt eftersom det är en bit bak i tiden. Du råkar inte ha länk till listan på något sätt? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *