Jacob Gudiol är med i TV4 nyhetsmorgon
Imorgon lördag ska jag medverka i TV4 nyhetsmorgon vid 10.30-10.45 ungefär

Jag tänkte bara kort berätta att jag kommer vara med i nyhetsmorgon på TV4 imorgon lördag. Jag vet inte speciellt mycket om det mer än att det är Paolo Roberto som kommer hålla i det och vi ska diskutera ett par myter eller överdrivna påståenden när det gäller träning och kost. Delen där jag är med är tänkt att påbörjas vid 10.30-10.45 ungefär.

Vill du veta mina personliga topplistor?

På söndag åker jag sen iväg på semester och jag kommer troligen att vara mycket frånvarande under de närmsta två veckorna. Så förvänta dig inga längre kommentarer eller inlägg den närmsta tiden.
Om du inte varit med från början av den här bloggen och eller Traningslara.se och tänker ”läsa ifatt” kan jag rekommendera att du antingen följer mig på Twitter eller Traningslara.se på twitter då jag tänker lägga upp lite Topplistor under tiden jag är borta. Det blir mina favoritinlägg kring träning, mina favoritinlägg kring kost, mest läsa inlägg på bloggen, mest kommenterade inläggen osv. Om det är första gången du besöker sidan idag kommer detta ju också att vara ett väldigt bra sätt att få en introduktion till det material på sidan som jag skrivit och tycker är mest intressant/läsvärt.
Ett annat alternativ är att du följer TranaStyrka på facebook då alla inläggen jag lägger upp på min personliga twitter också kommer att dyka upp på facebooksidan. Men kom då ihåg att välja rätt inställningar på facebook för annars kommer du inte att se alla inlägg.


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *