Jag sitter just nu, 05.10 och äter frukost och gör mig redo för att köra till Göteborg för att då RKC utbildning nu i helgen. RKC står för Russian Kettlebell Challenge och kursen ska vara en av de bästa som finns när det gäller kettlebells. Jag ser väldigt mycket fram emot kursen men är rädd för att jag är alldeles för dåligt förberedd för att egentligen gå den. Jag har tre kettlebells hemma som jag fått tag på via kettlebellcenter i Göteborg och jag har även varit uppe i Göteborg och fått lite hjälp med min träning och teknik några gånger. Men när det gäller det allra viktigaste kring träning, det där som kallas övande, har jag varit alldeles för dålig på. Jag har helt enkelt prioriterat fotboll och tyngdlyftning och den här helgen kommer jag att straffas för det 😕

RKC
RKC

Jag ska försöka hinna med någon uppdatering om utbildningen och svara på eventuella kommentarer men då schemat är ganska packat och jag garanterat kommer vara väldigt trött på kvällarna så lovar jag inget. Jag har även twitter där jag faktiskt uppdaterar någon gång då och då så där kanske det kommer upp något med medan jag är borta. Trevlig helg…


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

3 svar på “Dags för RKC utbildning i Göteborg”
  1. Jag vet inte. När jag känner mig redo att reflektera över det. Mina händer är fortfarande ömma och baksidorna lite ömma 🙂 Men det kommer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *