Bäst och populärast under 2015 – Populärast på Facebook

Jag är aktiv både på Twitter, Instagram och Facebook och av dessa medier är det ingen tvekan om att facebook är där jag når ut till flest. Dels har jag flest följare där från början men dels är det mycket lättare att få spridning på saker via facebook jämfört med Twitter och Instagram.
Här under följer de mest populära statusarna/inläggen jag gjort det senaste året på facebook. Det är inte lätt att rangordna de här eftersom vissa uppdateringar ger måna klicka på länken jag delar medan vissa delningar bara är text eller en bild som folk endast kan gilla, dela och kommentera medan andra statusar. Det finns inte heller något enhetligt sätt att rangordna de här olika sakerna. Så det här är endast en lista på några av de mest virala statusarna jag gjort. Det är ingen rangordning.
Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Bäst och populärast under 2015 – Populärast på Facebook”

  1. […] Bäst och populärast under 2015 – Populärast på Facebook […]

  2. […] Bäst och populärast under 2015 – Populärast på Facebook […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *