Staffan Lindeberg på Ancestral Health Symposium 2011

Publicerat den 1 kommentar till Staffan Lindeberg på Ancestral Health Symposium 2011

Staffan Lindebergs bok Food and Western Disease
Staffan Lindebergs bok Food and Western Disease

Det här är en ett år gammal föreläsning nu från förra årets AHS. Staffan Lindeberg tycker jag är grym. Jag är inte helt säker på att han har rätt i allt han säger men det spelar ingen roll. Han är tydlig med att skilja på vad han tror och vad som har visats i studier och vad han tror sig veta. Med andra ord lär mig sig en hel del varje gång man läser något han skrivit eller som i det här fallet, föreläser. Hans bok [clink id=”11″ target=”_self” title=”Staffan Lindebergs bok Food and Western Disease” rel=”nofollow”]Food and Western Disease[/clink] är väldigt bra men den är nog inte för alla. Det är mest som att läsa en vetenskaplig översiktsartikel på ett antal hundra sidor så man får se till att vara intresserad 😉 Den fungerar ju också som ett slags uppslagsbok om man skulle vilja ha det.
I den här föreläsningen går han mest igenom resultat från hans egna studier. Staffan Lindeberg är ingen fantastisk talar direkt, i alla fall inte på engelska, men det är ändå helt klart värt de 40 minuterna att se på denna föreläsning.

Här är bilderna till föreläsningen i större format. Det finns även bilder här under som inte syns i videoklippet här ovanför. Bilderna är även dåligt synkroniserade i videoklippet så jag rekommenderar att du tittar på bilderna här under med om du vill få det lättare att följa med i det som Staffan Lindeberg säger. Du kan även ladda ner dem här.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.