Jag publicerade för någon timme sen en ny artikel på traningslara.se där jag tar upp en hel del kring insulin och att påståendet att det skulle göra oss feta. Jag är ganska säker på att en överlägsen majoritet av de som läser här också läser inläggen på träningslära men i fall du missat det så rekommenderar så följ länken här ovanför så kommer du dit.
I övrigt har jag precis kommit hem från ett kort ”träningspass” nu på morgonen. Jag skriver ”träningspass” inom citationstecken eftersom jag verkligen inte tränade mycket. Jag gick mest runt och snacka 🙂 Men det blev några ryck och lite hoppövningar. Min spänst efter uppvärmningen var ganska nedsatt idag och när den är det så brukar jag ta det lite lugnare med själva lyftningen. Den typen av tester innan själva träningspasset är mitt egna sätt att försöka få in lite autoreglering eller RPE baserad träning i tyndlyftningen. Jag kommer förklara detta mycket bättre i senare inlägg med bilder.


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

Ett svar på ”Ny artikel kring LCHF på traningslara.se och morgonträning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *