Jag var först in på gymmet idag och passade på att ta en bild. Här spenderar jag ofta den tid jag får över varje vecka 🙂 Totalt nio stycken lyftargolv och en väldig massa skivstänger, vikter, plintar mm. I princip allting man behöver för väldigt bra styrketräning med andra ord.
Dessutom finns där en enorm kompetens hos många av de som tränar vilket jag säkerligen kommer att komma in på mer efterhand som jag skrivit mer här på bloggen.
image


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

4 svar på “Mitt gym, HAK Greppet i Helsingborg”
  1. Ja, greppet! De väggarna är som gjorda för att prestera inom! Vi kanske ses där nere nån dag!

  2. Umm, där finns grymt bra förutsättningar för att bli bra och lära sig saker där. Om du är där är det bara att komma fram och säga hej. Jag brukar vila en hel del när jag tränar så du kommer inte störa 🙂

  3. Om man vill börja med tyngdlyftning på HAK, hur går man till väga?

  4. Man går ner och säger hej i princip. Där finns inga specifika nybörjarklasser utan där är många som hjälper en efterhand. Så du tränar och vill du ha hjälp med din teknik så frågar du och då hjälper någon dig med lite tips som du får arbeta med tills nästa gång du behöver hjälp. När du kommit en bit med tekniken och visat att du är beredd att träna för framsteg så är det inga större problem att få hjälp med program om du vill ha det. Från början blir det dock träning av övningsutförande och en hel del nötande på egen hand.
    Tisdagar och torsdagar brukar där vara en hel del lyftare som du kan presentera dig för. Själv är jag alltid där på tisdagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *