Tänkte bara skriva och berätta att jag startat en ny blogg som ni kan nå på adressen https://traningslara.se/. Jag har startat bloggen då jag ville ha någonstans att skriva ner mindre saker som jag inte tycker hör hemma här på denna sida där vi mest håller oss till fakta och information.
På min nya blogg kan ni förvänta er kortare kommentarer kring olika övningar, studier, produkter, marknadsföring, osv. Även min egna träning och möjligen även bilder från när jag arbetar med Helsingborgs IF ungdomslag kommer att dyka upp. Jag har skrivit mer specifikt kring detta i det första inlägget på bloggen, Dags att ta tag i det här nu
Förhoppninsvis kommer jag att uppdatera sidan dagligen med intressanta lästips. Det hela hänger på hur mycket tid jag har tillgängligt men uppdateringsfrekvensen kommer garanterat att bli högre än här då varje inlägg här tar en hel del tid att skriva ihop.
Om det är någon som är orolig att Traningslara.se kommer dö ut så kan jag lova att sidan kommer flyta på som tidigare. Det vill säga ungefär två inlägg i veckan från mig eller Nicklas.


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

4 svar på “Jag (Jacob) har startat en ny blogg”
  1. hej skriv något om lactos o gluten ,
    alldeles för många tror att de har problem med detta
    många myter ! vänl hälsn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *