Jag var med kort som gäst i Nyhetsmorgon i veckan och pratade lite om mjölk.

Vill du ha en lång förklaring till varför jag sa som jag sa och överlag varför forskningen kring kost ofta är svår att dra slutsatser från så skrev jag ihop en artikel för Tyngre om det här med.

Se inlägget på Instagram

Uppskattade du den här artikeln?

Allt som jag skriver på den här sidan och mina sociala medier är gratis för alla, men tar så klart av min tid. Så om du uppskattar det jag gör så kan du stödja mig lite så jag kan lägga mer tid på att skriva och dela intressanta saker genom att bli medlem på min Patreon.

Glöm inte att också följa mig på Sociala medier. För närvarande är jag mest aktiv på Mastodon, Instagram. Facebook och Twitter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *