Först kommer hypen, sen kommer verkligheten i fatt 🤷🏼‍♂️

Lite synd om Vibram att det inte riktigt fanns sociala medier på den tiden. Idag hade de kunnat påstå väldigt mycket mer men bara överlåta kommunikationen till influensers eller ”ambassadörer”. Så kan de skylla eventuella olagliga eller otroligt missvisande påståenden på att det inte är det är en enskild person som inte är anställd av dem som har gjort fel.

Typ så multi level marketing och nätverksförsäljning har gått till i alla tider.

Ett bra sätt att se om någon försöker lura dig med överdrivna påståenden är faktiskt att kolla på företagets hemsida direkt. För där är de mycket mer låsta i sin kommunikation. Ofta ser du inga påståenden om effekt på någonting konkret tillsammans med en disclaimer där de säger att produkten inte är bevisad att göra någonting.

OBS: den otroligt snygga bilden på skorna har jag adderat till och är skapad med AI. Tillhör inte artikeln i fråga.

Se inlägget på Instagram

Uppskattade du den här artikeln?

Allt som jag skriver på den här sidan och mina sociala medier är gratis för alla, men tar så klart av min tid. Så om du uppskattar det jag gör så kan du stödja mig lite så jag kan lägga mer tid på att skriva och dela intressanta saker genom att bli medlem på min Patreon.

Glöm inte att också följa mig på Sociala medier. För närvarande är jag mest aktiv på Mastodon, Instagram. Facebook och Twitter.


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *