Det här blir ett kort inlägg med lite tips om trevlig podcast-lyssning. Förra veckan medverkade jag i den ganska nystartade podcasten ”Du får vila sen” som en man vid namn Daniel Ekberg driver. Daniel väger 120 kg och har precis börjat träna för att försöka förbättra sin hälsa. Som en del av detta har startat upp den här podcasten för att han fann att han var nyfiken på hur olika mediapersoner och träningsfolk egentligen tränar.
Trots att han inte arbetat inom media eller liknande så har han fått till det väldigt bra från början med intressanta gäster. Här är listan på de som han än så länge intervjuat, förutom mig då.

  • Kristoffer Triumf
  • Fredrik Wikingsson
  • Martin Soneby
  • Simon ”Chippen” Svensson
  • Jenny Adolfsson
  • Hasse Bronten

Personligen har jag tackat nej till att medverka i några olika podcast den senaste tiden då jag inte tycker jag har tid till det alltid, men Daniels upplägg tyckte jag lät lite kul samtidigt som han bodde väldigt nära mig och jag tänkte att det skulle vara kul att spela in någonting live och träffa honom i person.

De första gästerna i podcasten Du får vila sen
De första gästerna i podcasten ”Du får vila sen”: Kristoffer Triumf, Fredrik Wikingsson, Martin Soneby, Simon ”Chippen” Svensson, Jenny Adolfsson och Hasse Bronten

Jag hade rätt och jag spenderade lite drygt tre timmar där. Först spelade vi in podcasten i ungefär två timmar (själva avsnittet är lite klippt) och sen fortsatte vi att diskutera allt möjligt i ytterligare en timme 🙂
Själva avsnittet med mig handlar lite kring min egna träning och sen diskuterar vi en massa kring både träning och kost samt hur samhället påverkar oss som individer.
Du hittar podcasten här på Itunes och Libsyn.


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

2 svar på “Du får vila sen – en trevlig podcast om träning”
  1. Tack för tipset! Ska lyssna på denna podden när jag gymmar. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *