Jag har tagit beslutet att lägga ner tränastyrka.se från och med idag. Numera hittar du alla artiklar som fanns på Träna Styrka här på Träningslära istället.
Tanken när jag startade upp Träna Styrka för nästan precis fem år sen var att jag skulle kunna använda den sidan för att dels skriva lite kortare artiklar som mer berörde en enstaka studie eller som kommenterade någonting i media eller som berör mitt eget arbete och faktiskt också egen träning. Träningslära skulle då fortsätta att vara en sida med lite mer djupgående artiklar kring olika ämnen som berör träning, kost och hälsa.
Det fungerade bra till en början men efterhand har jag börjat skriva på ytterligare platser. Främst på tyngre.se men jag hade ju även krönikor i SvD under ett års tid och numera är jag ganska regelbundet i med i olika tidningar och andra medier samtidigt som jag är väldigt aktiv på både Facebook, Instagram och Twitter. Det som tidigt var en tydlig skillnad i typen av artiklar på de olika sidorna har också allt eftersom blivit mer och mer suddigt, även för mig själv.
Till slut kände jag helt enkelt att det blev alldeles för stökigt, till och med för mig själv, och jag kan ju då bara tänka mig hur svårt det varit för de som velat följa det jag gör att hålla reda på var jag senaste skrivit.
Så numera är allting centrerat kring träningslära som jag numera då har ett större ansvar för själv. Tidigare har jag och Nicklas officiellt delat på den här sidan, men i praktiken har jag gjort det mesta de senaste åren sen Nicklas började doktorerar (vilket han numera har avslutat).
Nicklas kommer fortsätta att vara kvar för att assistera mig i fall jag behöver det och han har också fortfarande ett administratörskonto här på sidan och hans intentioner är också att då och då bidra med en artikel.
När det gäller kontona på sociala medier så kommer jag fortsätta att ha kvar Träningslära på Facebook och Träningslära på Twitter utöver mina egna kanaler. Dessa kommer främst att vara för att dela vidare saker som jag personligen har varit med att skapa, likt artiklar och podcasts, eller som har publicerats här av Nicklas.
I mina personliga kanaler som främst varit kopplade till tränastyrka kommer jag att fortsätta att dela med mig av andra intressanta artiklar, podcast, videoklipp med mera från internet som berör träning, kost, hälsa och vetenskap. Det är också främst dessa konton som jag kommer att använda för att interagera. Dessa konton hittar du här:

Jag har i samband med allt det här också valt att byta namn på mina konto.


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

2 svar på “Träna Styrka finns inte längre”
  1. KLokt tänkt. Snyggt presenterat. Tydligt och bra förklarat. Jag älskar f ö ifrågasättare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *