Jag ska åka iväg på semester i knappt två veckor och träffa min släkt nere på Mallorca mm. så det kommer inte att dyka upp några inlägg på en tid. Jag kommer troligen att ha tillgång till internet då och då men jag är ganska säker på att min skrivlust kommer att vara väldigt låg 🙂
Under tiden jag är borta så kommer jag att tipsa om lite äldre bra artiklar på min Twitter samt facebooksidan för Träna Styrka. Det kommer att bli inlägg både här ifrån tränastyrka, Träningslära.se, Tyngre mm. Så om du är en relativt ny läsare och gillar det du läst hittills så kommer det att dyka upp flera tips om läsning nu framöver via dessa två kanaler.

Uppmana gärna kritiker att skriva kommentarer

Slutligen vill jag också göra en liten uppmaning eller förfrågan till alla er som redan följer mig via sociala medier eller som hjälper mig genom att sprida vidare mina texter på era egna sociala medier.
Jag har märkt att texter om lite ”kontroversiella” ämnena sprids vidare så får dessa en hel del kommentarer under respektive delning. Det blir alltså några tweets fram och tillbaka eller en tråd på någons vägg på facebook. Det här leder till att diskussioner och bra kritik kring det jag skriver sprids ut på en massa olika platser och det som skrivs ses av få personer och glöms ofta bort fort.
Det jag skulle vilja att ni gör är att om ni får en engagerad debattör till något av mina inlägg som ni delar så uppmuntra dem att skriva en kommentar under inlägget på bloggen där inlägget är publicerat. Det här leder då till att alla kan se deras kommentarer och att kommentarerna också finns kvar längre fram i tiden. Mina inlägg tenderar att hamna ganska högt upp på googles ranking med så om era vänner är kritiska till det jag skrivit så borde de ju vara motiverade att skriva varför som en kommentar. Så att andra personer också får ta del av deras sida på det hela 🙂
Det här gör det ju också möjligt för mig att på något sätt bemöta det som skrivs.

Jacob Gudiol i Palma
Jag under ett av mina senaste besök på Mallorca.


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Ett svar på ”En kort semester och äldre artiklar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *