De bästa artiklarna de senaste 6 åren

Publicerat den 2 kommentarer till De bästa artiklarna de senaste 6 åren

De tre närmsta veckorna fram tills nyår kommer jag att ha en väldig massa för mig vilket innebär att jag troligen inte kommer att ha tid att skriva några nya inlägg här på Tränastyrka eller på träningslära.se.
Som vanligt när jag är borta eller har mindre tid så kommer jag att tipsa om tidigare artiklar jag skrivit i olika medier. Det är totalt 500 artiklar här och 600 på tränastyrka tillsammans med artiklar i SvD och på Tyngre så det är mycket att välja bland och jag har valt ut det bästa som jag dessutom tycker fortfarande är aktuellt.
Jag tänker inte lägga upp en lång listan med inlägg här utan vill du ta del av lästipsen finner du dem på TränaStyrka på Facebook (du kan också trycka gilla här under), via mig på Twitter eller på TränaStyrkas googleprofilsida.

Det är här jag skriver 99% av mina texter
Mitt “kontor”. Det är här jag skriver 99% av mina texter

2 kommentarer

    1. Det är inte ett fb-inlägg. Jag tipsade om flera inlägg flera dagar i rad via facebook och twitter. Lättast för dig är nog att på in på min twitter och med början på dagen då det här inlägget skrevs sen kan du se alla artiklar jag tipsade om fram till julafton ungefär.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *