De tre närmsta veckorna fram tills nyår kommer jag att ha en väldig massa för mig vilket innebär att jag troligen inte kommer att ha tid att skriva några nya inlägg här på Träningslära eller på TränaStyrka
Som vanligt när jag är borta eller har mindre tid så kommer jag att tipsa om tidigare artiklar jag skrivit i olika medier. Det är totalt 500 artiklar här och 600 på tränastyrka tillsammans med artiklar i SvD och på Tyngre så det är mycket att välja bland och jag har valt ut det bästa som jag dessutom tycker fortfarande är aktuellt.
Jag tänker inte lägga upp en lång listan med länkar här utan vill du ta del av lästipsen finner du dem på TränaStyrka på Facebook (du kan också trycka gilla här under), via mig på Twitter eller på TränaStyrkas googleprofilsida.
Alternativt kan du besöka den här sidan varje dag och då kan du se de senaste tipsen i rutan här under.

Det är här jag skriver 99% av mina texter
Mitt ”kontor”. Det är här jag skriver 99% av mina texter och även här jag skrev det mesta av den senaste boken Skitmat


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *