Julklappstips 4 – Armband som ger dig superkrafter (typ)

Publicerat den 48 kommentarer till Julklappstips 4 – Armband som ger dig superkrafter (typ)

Då var det dags för julklappstips nr 4 för 2013. Det här är något som jag är särskilt uppspelt över eftersom jag ska ge er möjlighet att köpa något som är helt nytt på marknaden. Jag vet om att det finns massor av studier på gång kring det här men eftersom jag vet att det fungerar till 110 procent så tänker jag inte vänta på dessa utan jag lanserar produkten redan nu.
Här har ni PLACEBO BANDS!!!!

Energy Armour förlitar sig till 100 procent på placebo
Utan tvekan den största revolutionen inom fitness och idrottsvärlden under 2014!!

Jag är först på den svenska marknaden med dessa och de finns endast i en begränsad upplaga inför julen så slå till direkt. De här banden kan få dig att tro på i princip vad som helst och du kommer att prestera mycket bättre. Din elektroder kommer börja stråla i rätt riktning och allting blir underbart i ditt liv….
Du kanske känner igen den här typen av produkt sen tidigare med power balance och energy armour. Mina band är dock dubbelt så bra eftersom de både har rätt frekvens och rätt joner. De är super helt enkelt.

Det här är seriöst!!

Bara så ni vet så är detta helt seriöst. Jag säljer faktiskt dessa armband. Och du kan få ett eget för endast 29 kr. Mer om det det lite senare.
Resten av det jag skrev är väl kanske lite tveksamt dock. Faktum är att jag inte lovar någonting mer än att du troligen kommer att kunna få några goda skratt med dina vänner 🙂 Låt mig förklara varför.

Magiska armband och bluffdemonstrationer

För några år sen var power balance populärt här i Sverige och de såldes bland annat på Stadium för ett pris som mer eller mindre kan liknas med att någon rånade dig. Nuförtiden är det energy armour som gäller här i Sverige och det är precis samma sak. Hur deras demonstrationer går till kan du se i videon här till vänster. Det kan ju säkert verka övertygande tills du ser videon till höger. Sen tittar du på videon till vänster igen och du inser att de blåser folk.

Om du vill ha ännu mer underhållning så finns det även ett klipp på Youtube där försäljaren av power balance testas på TV i en situation där han inte vet vem av sex personer som har hans produkt och han gissar fel varje gång. Om inte det här övertygar dig nog så finns det faktiskt verkliga studier på armbanden, de fungerar inte, Power Balance – Ett exempel på hur man kan lura folk.
Så för att summera det. Inga av de här armbanden fungerar oavsett om deras påhittade förklaring innefattar frekvenser, joner, solstrålar, dunderhonung etc…

Hur du fixar egna plastarmband som du sen kan lura folk med

Det är ju inte bara grejen att de som säljer de här armbanden lurar folk med en lite demonstration. Det skulle ju till och med kunna vara ett roligt trick. Problemet är ju att folk sen luras att köpa ett plastarmband för flera hundra kronor.
Som jag nämnde så har jag just nu några av de här placebobanden till salu och jag tänkte berätta lite kort om hur du går tillväga för att införskaffa banden.
Den här typen av plastband säljs lite varstans faktiskt men de allra flesta tillverkas i Kina. På sidan alibaba.com kan du hitta flera olika tillverkar som kan göra egendesignade armband till dig. Kostnaden per armband ligger någonstans omkring 3-15 kr beroende på vilken tillverkar du väljer och vilken typ av armband du tänkt köpa. I princip alla tillverkarna säljer power balance armband och jag hittade faktiskt en som även sålde energy armour.
Den enda egentligen utgiften med de här armbanden är att du från början behöver en mall/gjutformar av dina armband. Om du inte har det så får du betala ungefär 1500 kr för detta. Ett nytt hologram/sten kostar sen omkring 1000 kr det med. Men efter det så får du alltså armbanden för några enstaka kronor.
Energy Armour är rent luredrejeriSå när du betalar 300-500 kr för ett plastarmband kan du vara säker på att det inte kostat tillverkaren mer än några kronor. Nu kommer givetvis försäljarna påstå att de som säljs av de kinesiska tillverkarna inte är “äkta” vara och inne innehåller deras magiska stenar eller hologram. Men det är givetvis totalt skitsnack.

Nu tillbaka till årets julklapp

Nog om de där armbanden som inte ger dig de lovar trots att de kostar en väldig massa. Jag säljer nu faktiskt nu plastarmband som faktiskt ger dig precis vad som lovas, en helt enorm placeboeffekt!!*
Då jag inte var särskilt sugen på att lägga upp pengar på nya modeller till armbanden så började jag mejla runt för att försöka få tag på killarna bakom placebobanden i Australien. Efter en 5-6 mejl så lyckades jag få tag i dem och de lät mig använda deras gjutformar. Tyvärr så skulle tiden nog inte räcka till innan jul om jag la in en egen order hos någon av kineserna. De hade dock ett gäng på lager som de var snälla och lät mig köpa dessa.
Jag har ingen webbshop här på sidan egentligen och fixade ihop en shop nu precis på någon timme. Så har överseende med att det är väldigt fult 🙂 jag har inte heller någon som sköter paketering och leverans av grejerna utan jag tänker sitta och packa dem för hand i kuvert och skicka iväg. Men jag lovar att det är framme innan jul om du beställer innan veckans slut.
Här under har du färgerna som jag har på mitt lilla lager just nu. Jag har inga planer just nu på att köpa in fler band så om vill du ha en speciell färg så får du vara snabbt ute.

Armband som ger dig bättre styrka
Gul, blå, kamouflagemönstrad svart och lila, röd

Armband som ger dig bättre balans
Grön, kamouflagemönstrad gul och röd, vit och lila

Armband med placeboeffekter
Vit, rosa, svart och kamouflagemönstrad svart och grön.

Tryck här för att köpa armbanden

(Tyvärr är alla banden jag köpt in slut, jag har inga planer på att köpa in fler)

Som sagt, jag fixade ihop detta väldigt fort nu precis. Så det är inte särskilt snyggt. Men det fungerar. Vill du vara säker så vidarebefordra din betalning till mig på jacob@traningslara.se.
*Detta förutsätter givetvis att du verkligen tror på banden.
 

48 kommentarer

 1. Underbart! Du ska bara veta hur länge jag velat ha ett sånt band. Har försökt beställa från staterna men de har vägrat att skicka. Gick faktiskt själv i tankar om att börja sälja dom men har inte orkat. Du har räddat mitt 2014, om inte resten av mitt liv 🙂
  Den stora frågan nu är bara vilken färg som ger mig störst fördel över alla andra. Några insidertips?

 2. Det roligaste är att jag lätt skulle prestera bättre om ett sådant här armband prydde min handled. En symbol som påminner om hur viktigt det är att tro på sig själv!

 3. Dessa kommer garanterat locka fram några skratt! 🙂
  Får se till att öva in demonstrationen/lurendrejeriet i youtubeklippet, så man kan visa på kraften i placebo ;P

 4. Per: haha, den där tjommen på tv4 var ju fantastiskt rolig! Så sjukt att han får göra det där utan att bli granskad:-)

 5. Placebo kan påverka kroppen enligt ny vetenskap.
  http://www.svt.se/nyheter/vetenskap/placebo-funkar
  Men armbanden har ingen påverkan på kroppen, skräp.
  Placebo kan säkert ha en läkande effekt, en sjukdom som är inflammatorisk kan säkert lindras genom att stresshormonerna sjunker vid placebo och det påverkar cytokinerna.
  Cytokinerna påverkar kroppen kraftigt.
  Om en grupp personer köper armbandet så kan dom statistiskt bli lite friskare jämfört med dom som inte köpte armbandet, men en gråsten skulle ha samma effekt om någon sa att den var hittad där Jesus föddes.

 6. Jag glömde säga att det är en verklig påverkan på kroppen och inte en inbillad påverkan.
  Det kan förklara varför verkningslösa homeopatiska läkemedel kan få folk att må lite bättre och att deras sjukdomar faktisk kan lindras lite.
  Dom fick hjälp av pengarna dom la ut på homeopatin men det betyder inte att vi ska använda homeopatin, dom som utövar homeopatin kan faktiskt ha sett hälsoförbättringar, det kan förklara varför en del faktiskt tror på homeopatin.
  Bedrägeri eller en verksam behandling?
  om en person blir friskare och betalade för det är det då ett bedrägeri?
  Häxdoktorer skattad vi åt men deras ritualer kan faktiskt påverka sjukdomar.
  Den moderna sjukvården tog bort infödingarnas häxdoktorer och för vissa sjukdomar hade dom inget själva att erbjuda dom sjuka, den moderna sjukvården gjorde vissa sjukare.
  Vem var då kvacksalvaren?

 7. Marie-Louise:
  Jag skulle vilja beställa ett grönsvart kamo-band, men den knappen för att lägga i kundvagnen saknas. :(

  Hej Marie-Louise!
  Det är möjligt att den är slutsåld redan. Jag är tyvärr borta hela dagen idag och föreläser i Växjö så jag kan inte titta till lagret och beställningar för att se om det verkligen stämmer.

 8. Jag behöver verkligen bli bäst på precis allting så jag känner starkt att dessa armband kommer att ta mig till nya höjder.
  Tar du placebo-pengar 😉

  1. Inte många, tror det var 8 stycken bara. Enda modellen som tagit slut. Svart finns det endast en kvar med fast där hade jag över 30 från början. De säljer lite mer än jag hade förväntat mig 🙂

 9. Grymt!
  Kamouflagebandet måste fungera extremt bra vid jakt. Man utsöndrar mindre lukt så att viltet har svårt att få vittring. Samtidigt så är det i princip omöjligt att se dig. Balansen och avståndsbedömningen förbättras så att du lätt kommer att kunna skjuta en tjäder på 300 m på samma sätt som att den skulle sitter på 125m utan band. Höll på att glömma att man givetvis smyger tystare också.

 10. Hallå Kalle!
  Det finns 5st band kvar. När någon går in och lägger banden i sin korg så innebär det dock att den är reserverad för 1 timme. Så om du kan se några armband på sidan fortfarande men du inte kan lägga dem i din korg så är det orsaken. Om du inte ser några armband alls på sidan så är alla slutsålda. För närvarande är det endast två färger kvar.
  Jag har inga planer alls på att köpa in några fler armband. Det är en hel del arbete för mig och med det priset jag tog så tjänade jag i princip ingenting när jag köpt in banden, frimärken och kuvert. Det här var mest en rolig grej inför julen. Tyvärr underskattade jag hur populära de skulle bli men samtidigt hade jag nog inte råd att lägga ut mer pengar från början heller.

 11. Tjenare!
  Får ursäkta om denna fråga inte alls har att göra med ämnet. Var här om dagen i kontakt med min gyminstruktör (även GIH student) hennes befattning gör att jag har stort förtroende för henne samtidigt som ajg i detta fall tycker det hon säger låter en aning befängt.
  Jag är nämligen lte taggad på att börja köra lite springträning igen och har senaste veckan hunnit med två löppass där målet är att bli en mer aerobt vältränad man (självfallet använder jag mig av kunskapen jag tagit åt mig från Jacob och kör enligt ett intervall format där jag försöker ligga runt 90 – 100 % av min maxpuls). Efter ett år av enbart styrkelyft och tyngdlyftning gav dessa pass en oerhört tillfredställelse. I min rena glädje tog det inte lång tid förrän jag berättade detta för gyminstruktören från GIH. Dock blev jag mycket besviken på svaret då hon sa att det bara var en tidsfråga innan senor, ligament och benhinor skulle vara på tok för utslitna och att jag istället måste börja på cross trainer/motionscykel.
  Detta var en stor besvikelse då jag verkligen uppskattade passen och även gillar att springa runt ute i naturen. Så min fråga är alltså om ajg bör följa min instruktörs råd.
  Variabler av vikt kan vara följande
  Vikt ca 83 kg
  Kön Man
  Styrketränar ca 4 – 5 ggr i veckan där jag primärt kört tyngdlyftning och styrkelyft (mycket knäböj)
  Jag brottades även på elitnivå fram tills mitten av 2012!

 12. Uppdatering av min inkompletta kommentar.
  Kör itnervall pass där jag ligger på 3 min kring 90 % av maxpuls följt av 3 min vila. Upprepar denna procedur 5 gånger nu till än början.

 13. Tack för snabb leverans! Tre ska bli julklappar och det snyggaste tar jag själv. Ser fram emot att bli starkare och snabbare än någonsin år 2014 med ett sådant superverktyg om handleden!

  1. Ja, alla band skickades ut i slutet på förra veckan. Om du inte har fått dem om någon vecka till så skicka ett mejl till mig så får du tillbaka pengarna för då har de väl försvunnit med posten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *