Ytterligare en studie som sponsrats av Gary Taube och Peter Attias NuSI börjar bli klar och än en gång så verkar resultatet bli något helt annat än vad Gary Taubes, Peter Attia och LCHF-rörelsen förutspått.

Istället så stämmer resultatet helt överens med vad man ansåg innan Gary Taubes började skrika om att alla studier var dåliga och alla forskare inom nutrition gjort fel eller var korkade. Tyvärr är resultaten inte publicerade ännu så det dröjer innan jag kan skriva om det här.

Fast redan nu är jag beredd att satsa ett par tusenlappar att LCHF-rörelsen inom kort kommer att förklara för oss varför den här Studien är kass, de har rätt ändå och vetenskapen visar det någonstans om du går in på kostdoktorn.se/vetenskap typ 😁

Jepp, där finns så klart fel i den här studien med. Bara vänta så kommer vi få höra allt och mer därtill 😀

Det finns inga perfekta studier, alla har någon brist och ingen studie svarar på alla frågor. Så inom LCHF så kritiserar man alla studier för sig själv och istället för att försöka bygga en hypotes på hur kroppen fungerar utifrån allt man vet så bygger de upp ett luftslott som du ”inte får” slå ner om du inte har en perfekt studie 😃

Ps: även det här är relaterat till sockerfilmen då den förklaring du får där till varför människor blir feta är Gary Taubes förklaring. Det är alltså inte så det verkligen fungerar. Det är istället den förklaring du använder när du vill sälja böcker/filmer.

Bilden med lite av resultatet är från Brad Schoenfelds Facebook.

Se inlägget på Instagram


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *