Då var det dags att presentera vinnaren i tävlingen. Ursäkta att det dröjt fram tills eftermiddagen nu men jag fick en oplanerad försening hem från Stockholm igår så jag har först nu haft tiden att läsa igenom alla förslag.
För det första kan jag konstatera att jag gjorde det lite svårt mig genom att ha med två delar i tävlingen. Det var nämligen många som jag tyckte skrev bra i första delen men lite mindre utmärkande i andra delen och vice versa.
Hur som helst så kunde jag inte bestämma mig helt utan efter att jag hade valt ut sex olika lät jag slumpen avgöra. Min sambo fick skriva ner en slumpmässig siffra på ett papper. Därefter bad jag henne räkna tyst tills jag sa stopp och sen skulle hon addera ihop siffran hon var på med siffran hon skrivit på pappret. Sen gjorde vi så två gånger till och därefter blev det modulo 6 räkning på talet vi kom fram till. Min sambon hade ingen aning om vad hon höll på med och visste inte heller vilka jag nominerat.
Och den lycklige vinnaren ur allt det här blev Sandra Mandorff som då skulle skänka platsen till sin vän Patricia Larsson. Det jag gillade mest med hennes tävlan var vilken sida på facebook som hon stör sig mest på:

Awkward gym moments stör mig som fan. Jag har så sjukt svårt för hela grejen med att smygfilma folk bara för att kunna håna dem i efterhand. Tycker att det är ett rätt så vidrigt koncept.
Gym är konstiga ställen och det är så sjukt lätt att göra fel bland alla maskiner, vikter och annat. Gymmet borde få vara ett ställe där man får prova och misslyckas utan att man ska behöva oroa sig för att hamna på nätet.

Jag ska också erkänna att jag är lite svag till personer som vinner något för ett antal tusenlappar för att de vill ge bort det. Kanske inte så märkvärdigt vid vanliga lotteri men om man läst tävlingen här antar jag att man från början i alla fall har ett litet intresse för träning och sugen på att lära sig saker.
När du läser det här Sandra får du mejla mig på jacob@traningslara.se så jag kan få lite mer information. Grattis


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *