Träning på Kettlebell Center i Göteborg

Publicerat den 1 kommentar till Träning på Kettlebell Center i Göteborg

En liten sen uppdatering men i fredes var jag och tränade på Kettlebell Center i Göteborg. Jag har som sagt anmält mig till RKC-utbildningen som ska gå i sommar och då det var över ett år sen jag tränade med kettlebells senast så var det verkligen en behövlig uppfriskning av kunskaperna som jag fick. Det vi gick igenom var svingar och get ups. Som vanligt när jag tränar blev det en väldig massa snack om en väldigt massa annat men då jag var där i över två timmar blev det ändå ett hyfsat träningspass av det hela. Jag fick också med mig några kettlebells hem så jag kan öva lite mer på tekniken och sen åker jag antagligen upp till Kettlebell Center i Göteborg några gånger till för mer assistans.
Som ni kan se på bilden här under så har de ordnat fram en väldigt trevlig lokal och stämningen där inne var också god med en 7-8 stycken som tränade på ordentligt med både skivstång, kroppsvikt och kettlebells.

En bild på Kettlebell Center i Göteborg
En bild på Kettlebell Center i Göteborg och David Liljeros som var den som hjälpte mig mest med min teknikträning

Sen jag kommit hem har det än så länge hunnit bli träning en gång. Kettlebellträningen får jag nog se som ett ytterligare mål med min träning då jag inte vill betala en massa pengar för en utbildning och sen inte klara av slutprovet. Rent utmaningsmässigt så ser jag dock kettlebellträningen som ett mycket lättare mål och fokuset i min träning kommer garanterat att fortsätta vara på tyngdlyftning och fotboll men en till två timmar med teknikträning med kettlebells varje vecka ska jag nog kunna klämma in 🙂

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *