För någon vecka sedan hade jag en frågestund här på Instagram. Där fick jag frågan om det var bäst att välja smör eller margarin ur ett rent hälsoperspektiv.

Jag svarade då margarin tillsammans med tillägget att jag inte tycker att man bör använda något av det särskilt ofta. Sen tog det inte många minuter innan meddelandena rasslade in. Inte minst från massor av personer som undrade varför jag sa margarin före smör.

Jag har varit med om att många undrat ungefär samma sak samtidigt många gånger förr. Men jag skulle gissa på att det här var någon typ av rekord.

De första meddelande svarade jag på. Men jag insåg fort att det skulle ta väldigt lång tid för mig att svara på alla. Dessutom är det garanterat så att det är fler som undrar än de som skriver ett privat meddelande till mig.

Så därför tänkte jag att jag skriver ihop en artikel där jag förklarar varför jag svarade margarin istället för smör.

Du hittar artikeln på Tyngre, Smör eller margarin – vad är det bästa valet?

#smör #hälsa

Se inlägget på Instagram


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *