LCHF & Träning av Jonas Bergqvist
LCHF & Träning av Jonas Bergqvist

Den här boken beställde jag precis. Jag vet inte riktigt varför faktiskt men jag har något slags sjukligt beteende där jag känner att jag behöver läsa det mesta som släpps här i Sverige kring träning. Jag har ingen större förhoppningar på boken, helt enkelt för att det inte finns någon forskning som stödjer ätande av lågkolhydratkost vid träning. Men vi kan i alla fall hoppas att boken är bättre än Frank Nilsson bok Istället för doping, särskilt med tanke på att det är en sjukgymnast som skrivit boken.
Jag har svårt att förstå folk som tror att det är något speciellt man måste göra om man ska träna när man äter LCHF. Tror folk verkligen att vår metabolism blir så dramatiskt annorlunda så man på något sätt behöver förändra träningen? Varför inte bara köpa en bok om träning och sen en bok om LCHF?
Ni kan räkna med att det kommer en recension antingen här eller på traningslara.se inom några veckor. Om du är som mig och känner att du vill läsa allt oavsett så kan du just nu förbeställa boken med 20 kr rabbat på bokus om du anger kampanjkoden ”träning”. Är ni nyfikna på författaren så har han en egen blogg på adressen http://www.jonasbergqvist.se/. Personligen tycker jag att kvalitén på inläggen är lite blandat men det mesta är ändå bra med tanke på att det ändå är LCHF och träning som ska säljas in.


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *