Jag var med i Nyhetsmorgon på morgonen idag. Ämnet var först lite av det som jag har delat här de senaste dagarna när det gäller att förutse eller försöka förebygga skador genom att titta på eller ändra människors hållning.

Du hittar en länk till det här inslaget via länken i min profil eller tillfälligt via min story.

Om du missat mina tidigare inlägg kring det här så titta på dem med då jag tror de kan förklara ytterligare vad poängen är.

Jag var också med i ett senare inslag där jag försökte svara på/kommenterar en del lyssnarfrågor som relaterade till dietande och viktförändring. Jag lägger upp något mer specifikt kring det senare idag.

Se inlägget på Instagram


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *