Jag fick ett överraskande mejl för några dagar sen från en väldigt känd ortoped i Sverige. I mejlet fanns en frågan om jag skulle vara intresserad av att sitta med i styrelsen för idrottsmedicin syd som är en del av föreningen Svensk Idrottsmedicin.

Bild från en föreläsning om hälseneproblem och smärta under knäskålen på Skånes Universitetssjukhus.
Föreläsning om hälseneproblem och smärta under knäskålen på Skånes Universitetssjukhus.

Först tänkte jag att jag inte kommer ha någonting alls att bidra med i föreningen. Jag arbetar ju trots min examen som sjukgymnast främst med att få friska att prestera bättre.  Men efter något mejl fram och tillbaka och lite läsande på Svensk Idrottsmedicins hemsida så bestämde jag mig för att i alla fall gå på deras årsmöte. Innan årsmöte var det även utlovat en intressant föreläsning kring problem med hälsenan och även lite kring knäsenan varifrån ni ser en liten bild här ovanför.
När allting var över hade jag också blivit invald som styrelsesuppleant vilket känns helt okej. Trots att jag blir vida överglänst när det gäller kunskap och erfarenhet kring just idrottsmedicin så känner jag mig numera ganska säker på att jag har mycket att erbjuda föreningen. Personligen kommer jag garanterat att få ut mycket av att träffa och få arbeta lite med andra medlemmar i föreningen.


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *