Boken Skitmat av Jacob Gudiol

För en dryg månad sen släppte jag boken Skitmat. Den har sålt över förväntan och jag har fått mycket positiv feedback tillbaka från läsare som tyckt den varit intressant.
Tyvärr var det dock också så att jag klantade mig vid publiceringen av boken. Det här innebar tyvärr att de första 1000 tryckta exemplaren och eboken som låg till försäljning i ungefär en månad innehöll många slarvfel. Detta är jag säker på att alla som läst boken märkt och om du inte har märkt det så innebär det troligen att du har fått någon av de senare tryckta böckerna.
Det finns tyvärr inget jag kan göra i efterhand för att fixa till er läsupplevelse men jag har knåpat ihop en form av kompensation. Alla som har köpt boken och fått den dåligt korrekturlästa versionen får en ny uppdaterad ebok. Det enda du behöver göra är att skicka ett mejl till mig på jacob@traningslara.se med titeln ”Senaste Skitmat”. I mejlet behöver du bara inkludera någon form av bevis på att du verkligen köpt boken. Kvitto, en skärmdump på din köphistorik i någon webbutik eller liknande fungerar bra. Sen får du den uppdaterade versionen inom någon dag. Jag har inget automatiskt system för det här så därför kan det dröja lite.

Lite extra bonusar med

Jag inser att det är en klen tröst att få en ebok skickad om man vill ha den trycka versionen men tyvärr kan jag inte ge bort den tryckta då jag skulle gå back på varje försäljning. För att ändå försöka kompensera lite ytterligare så har jag följande att erbjuda.

En extra ebok på området kost och träning

Jag vill inte avslöja ämnet ännu men alla som skickar ett mejl till mig enligt beskrivningen ovan kommer, förutom en eboksversion av Skitmat, också att få en kortare ebok inom ett ämne som berör både kost och träning. Den här boken kommer att dyka upp i din brevlåda innan julafton som en extra present.
Om du inte har köpt Skitmat ännu men kanske blir intresserad av den här eboken när jag släppt mer information om titel och ämne så kommer boken gå att köpa i Tyngres butik senare.

Rabatt på flera exemplar av den trycka versionen

Jag vet att det är många som haft stor behållning av boken oavsett slarvfel. Om du är en av dem och kanske vill ge bort boken till någon annan i julklapp eller liknande så kan du få köpa den för 100 kr. Tyvärr blir frakten 55 kr med men det är fortfarande knappt 100 kr billigare än det vanliga priset.
Om du är intresserad av detta får du mejla mig på jacob@traningslara med titeln ”Tryckt Skitmat” så återkommer jag med information om hur du går tillväga. Det här erbjudandet gäller alltså endast dig som köpt en tidigare version av boken och bifogar ett bevis på detta i mejlet.


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *