Jag fick precis reda på detta via mejlen. Det gäller bara någon enstaka procent av er som besöker sidan via äldre versioner av internet explorer. Jag har gjort en ”akut fix” som gör att sidan fungerar men den är inte snygg. Jag ska försöka fixa till det så fort jag får tid. Tills vidare rekommenderar jag att du, om du har möjligt, börjar använda en bra webbläsare likt tex Crome, Firefox eller Safari.

2 svar på “Buggig sida för äldre Internet Explorer”
 1. Lösningen är som vanligt att använda en riktig webläsare.
  Enda gången jag använder IE är när jag jagar buggar på jobbet.

 2. Henrik Svedlund:
  Lösningen är som vanligt att använda en riktig webläsare.
  Enda gången jag använder IE är när jag jagar buggar på jobbet.

  Visst är det så 🙂 Men det finns faktiskt många arbetsplatser som låser sina anställda till Explorer och då även äldre versioner. Jag har själv med ett USB med en portabel version av Firefox till jobb men det är nog inte så många som är kunniga/villiga nog för en sådan sak, trots att det är otroligt enkelt.
  Fast sen ska man ju inte vara här inne på arbetstid 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *