Ny podcast om nutrition och hälsa – Hälsoveckan by Tyngre

Publicerat den 2 kommentarer till Ny podcast om nutrition och hälsa – Hälsoveckan by Tyngre
Hälsoveckan by Tyngre
Podcasten Hälsoveckan by Tyngre

I veckan har jag dragit igång ytterligare en podcast.

De som poddar med mig är Linnea Bärebring och Erik Dunåker.Linnea är forskande dietist som skrev sin avhandling på antiinflammatorisk kost men hon har ett brett intresse kring ämnet och är även aktiv med instagramkontot @dietenietern.

Erik är även han dietist och mannen bakom kontot @HerrAspartam på Instagram som snabbt har blivit ett av de roligaste kontona på Instagram relaterat till kost och nutrition.

Tillsammans tänker vi på sätt och vis försöka plocka upp facklan efter Tyngre Rubriker fast med ett betydligt större fokus på kostdelen samtidigt som den är podcasten även är tänkt att vara lite mer lättillgänglig.

Det kan bli olika teman i avsnitten där vi berättar om ett ämne runt kost. I avsnittet imorgon blir det till exempel lite allmänt snack kring olika typer av fetter.Ni för jättegärna tipsa om både ämnen/rubriker eller ställa frågor via poddens instagramkonto.

Det går redan idag att lyssna på 2 avsnitt av podcasten tillsammans med en kortare introduktionen. Tanken sen är att det kommer ett nytt avsnitt för dig att lyssna på varje tisdag framöver.

Du hittar podden där poddar finns med undantag för Spotify som är lite långsamma på att lägga upp nya saker. Vill du ändå lyssna så finns det streams här.

Vill du har RSS så hittar du den här.

Så det är bara att börja följa Hälsoveckan by Tyngre på Instagram och sedan börja lyssna på de första avsnitten 👍

Uppskattade du den här artikeln?

Allt som jag skriver på den här sidan och mina sociala medier är gratis för alla, men tar så klart av min tid. Så om du uppskattar det jag gör så kan du stödja mig lite så jag kan lägga mer tid på att skriva och dela intressanta saker genom att bli medlem på min Patreon.

Glöm inte att också följa mig på Sociala medier, Instagram, Mastodon, TikTok, Twitter och Facebook.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *