Jag ska åka iväg i drygt tre veckor från och med idag så det kommer med största sannolikhet att bli snålt med nya artiklar här och på träningslära.se den närmsta tiden. Jag har dock inte tänkt vila helt från arbetet utan det kommer att dyka upp några artiklar av mig antagligen men sannolik blir de flesta av dessa på Tyngre.se.
Framför allt kommer troligen min frånvaro att märkas bland kommentarerna här och i sociala medier då jag inte kommer att kunna svara lika snabbt på frågor och kritik.
Under tiden jag är borta så kommer jag att lägga upp lite topplistor med inlägg på min Twitter samt facebooksidan för Träna Styrka. Det kommer att vara inlägg både härifrån och från TränaStyrka.se. Så om du är en relativt ny läsare och gillar det du läst här hittills så kommer det att dyka upp en väldig massa tips om läsning nu framöver via dessa två kanaler.
Troligen kommer jag även att lägga upp lite intressanta lästips, information och grafer på min Instagram.


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

2 svar på “Några veckors semester”
  1. Hej!
    Jag vill ha ett nyttigt mellanmål och har bestämt mig för att tillägga en skopa proteinpulver och en skopa alg till en vanlig bärsmoothie. Är det så enkelt att få i sig allt det nyttiga eller vad ska man tänka på? Tänkte framför allt ta den de dagar jag tränar men kan man även ta en smoothie dagar man inte tränar eller får man i sig för mycket näring som kroppen stöter ifrån eller tom lägger på då man går upp i vikt? Såg ditt inlägg om att antioxidanter i överskott (som finns i alg)tom är skadligt…Jag vill bara försäkra mig om att jag framför allt får i mig de mineralämnen som jag behöver för att fungera bra och prestera bra samt protein så att jag håller mig mättare längre i en god och smidig form som typ smoothie!
    Emma

  2. Under tiden dyker bilden som visar dig tillsammans med en pommes upp på förstasidan på aftonbladet.se var och varannan dag… Alltid nåt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *