Nyligen bjöds jag in av Anki Sundin och Martin Juntunen till AFPT’s, akademiet för personlig träning, egna podcast ”PT Podden”. Det var den alldeles första podcast-intervjun för min del och nu ligger den uppe!
Det var inte något väldigt specifikt ämne som vi pratade om utan det blev en ganska blandad kompott med teman. Vi började med att diskutera lite om vetenskapsmetodik och hur det kan komma sig att vi fortfarande har så mycket felaktiga rekommendationer för vätskeintag, varför svenska förbund sprider negativ propaganda om enkla kosttillskott som koffein och varför man bör vara försiktig med att tolka forskning som är sponsrad av respektive industri, även om resultaten inte behöver vara inkorrekta.
Därefter fick jag berätta lite kring mitt mail till ICA angående den felaktiga informationen om mjölksyra på deras mjölkpaket och jag förklarade dessutom lite kring min artikelserie om leptin. Slutligen gick vi även in på varför vi borde börja äta insekter i framtiden!
Du kan antingen lyssna på podcasten här, eller ladda ner den via iTunes här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *