Jag var med som gäst i avsnitt 413 av Ångestpodden

Publicerat den Inga kommentarer till Jag var med som gäst i avsnitt 413 av Ångestpodden

Jag var med som gäst i avsnitt 413 av Ångestpodden. Ett bra snack kring hur svårt det är att studera saker kring kost.

Du behöver följsamhet, många olika jämförelser, försöka kontrollera människors förväntningar från olika förändringar, fundera på vad du ska jämföra med för något och så vidare.

Det blir oftast svårt och det är ännu svårare när det man är intresserad av ofta är saker som mestadels är en upplevelse. Där det inte går att mäta ett utfall mer objektivt med tex ett blodprov eller liknande.

Podden finns där poddar finns eller så kan du streama den här.

Se inlägget på Instagram

Uppskattade du den här artikeln?

Allt som jag skriver på den här sidan och mina sociala medier är gratis för alla, men tar så klart av min tid. Så om du uppskattar det jag gör så kan du stödja mig lite så jag kan lägga mer tid på att skriva och dela intressanta saker genom att bli medlem på min Patreon.

Glöm inte att också följa mig på Sociala medier, Instagram, Mastodon, TikTok, Twitter och Facebook.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *