Jag var med på nyhetsmorgon idag. Vi snackade lite kring:

📍Skillnaderna på energidryck och sportdryck.
📍Fördelar och nackdelar med kallbad.
📍Onödigt mycket träning på gymmet.

Du hittar inslaget här, Kritiken mot nya träningstrenden: ”Kan ge sämre resultat” 👍.

Jag fick också vad jag spontant känner är den sjukaste feedback jag någonsin har fått. När man har lite följare på internet så blir det då och då lite negativa mejl, vad som känns som omotiverade personangrepp, hotfulla saker mm. Men det jag fick idag var så…udda…så jag måste dela med mig.

Om inget annat så är sånt här en bra påminnelse till alla att på internet så finns det riktiga tokstollar så ta inte åt er för mycket kring vad som händer online 🙂.

Se inlägget på Instagram


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *