Det här var kul. Mitt instagramkonto*, som nästan är fritt från bilder på mig, har blivit nominerat i kategorin årets influencer i Guldhjärtattävlingen.

En väldigt fin text i nomineringen med som jag tackar för.

Som bonus har jag slängt med en samling av bilder som faktiskt kommit upp här genom åren. Det är alltså så jag ser ut i fall någon vill bli influerad. Ni skulle bara veta hur vanligt det är att folk jag träffar inser att de följer mig i sociala medier först flera dagar, veckor eller till och med månader senare.

Guldhjärtat är en ganska stor grej inom träningssverige. Finns lite olika kategorier där personer/gym nomineras och sedan är prisutdelningen under Fitnessfestivalen i Stockholm. I år är den för övrigt första helgen i december 6-8 dec.

Vill någon rösta så görs det på https://www.fitnessfestivalen.se/rosta-guldhjartat19. Det finns också en länk i min profil.

Kul om ni röstar på mig i min kategori så klart ? Även om jag inte kommer använda titeln ”årets influencer” på mitt visitkort så är det kul att tävla ?. Flera bra namn till i kategorin.

* Nomineringen gäller uppenbarligen ”allt jag gör” i form av podcasts, blogg, Twitter, Facebook, debattartiklar, artiklar och annat för Tyngre osv. Men det är ännu färre bilder på mig i andra sociala medier så… #guldhjärtat #guldhjärtat19 #åretsinfluencer2019 #fitnessfestivalen2019 #gudiol

Se inlägget på Instagram


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *