Intervju med BODY-radio

Publicerat den 1 kommentar till Intervju med BODY-radio

Jag satt precis och snackade med Andreas Guiance och Alex Danielsson från BODY Magazine där vi spelade in ett nytt avsnitt av BODY Radio. Det är alltid lika roliga att snacka med dessa två härliga personer. I själva intervjun tog vi upp saker som tyngdlyftning, kettlebells och hur man kan bli tjock av att banta vilket jag skrev om här tidigare.

Alex Danielsson och Andreas Guiance på BODY Radio
Alex Danielsson och Andreas Guiance på BODY Radio

Vissa saker är väldigt svåra att diskutera över telefon och det blir inte alltid så pedagogiskt som man hade tänkt sig innan man öppnar munnen 🙂 Men överlag blev det dock en kul intervju tycker jag och vi kommer in på ett par intressanta ämnen.
Jag skulle gissa på att avsnittet dyker upp i slutet av veckan på BODY’s hemsida. Jag skriver säkert en kort notis om det här då med. Antagligen med lite djupare förklaringar och kommentarer kring de olika delarna i fall någon skulle vara intresserad.
Och i fall du inte visste det så har jag medverkat på BODY Radio en gång tidigare, LCHF, Body Pump och Myo-reps på BODY Radio: Jacob Gudiol. Från den feedback jag har fått så var det många som uppskattade det avsnittet med.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.