Henrik ”Henke” Larsson medverkade i lördags i P1 där han var sommarvärd. Detta program tycker jag helt klart att alla som läser på denna sida bör lyssna på. Under 60 minuter snackade han om sitt liv och sin karriär blandat med musik.
Okej, jag erkänner att jag är Helsingborgare och kanske lite färgad i den här frågan. Men enligt mig säger Henke väldigt mycket som alla kan ha nytta av, särskilt idrottsmän och idrottskvinnor. Jag känner ett par elitspelare väl, jag har spelat med flera och jag har mött många. I princip alla som har lyckats har de egenskaper som Henrik nämner och som han själv personifierar.

Henrik Larsson i radiostudion
Henrik Larsson i radiostudion

Personligen började jag väl fatta lite av det när jag var 24-25 år vilket var 10 år för sent för min del.
Kanske kan det hjälpa någon annan som ännu inte har kommit så långt i karriären att förstå vad som krävs. Där är också mycket kring Henrik som person och en hel del som berör en och även inspirerar en på ett personlig plan. Så lyssna!!
Antingen kan du lyssna på avsnittet här under direkt i spelaren, online på Sveriges Radios hemsida eller så laddar du ner avsnittet som mp3 här och kör det via din mp3-spelare eller telefon. Mitt tips är att du laddar ner det, det finns en stor chans att du vill lyssna på det mer än en gång!
Lyssna: Sommar i P1 med Henke Larsson
Henrik "Henke" Larsson i Sommar i P1
Henrik "Henke" Larsson i Sommar i P1


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

2 svar på “Henrik Larssons radiotimme i "Sommar i P1" – Ett måste att lyssna på!”
  1. Verkligen! Jag har lyssnat på den intervjun två gånger på två dagar nu och det kommer bli fler gånger.
    Jag har svårt för folk som tycker han är tråkig eller butter. Jag har stött på honom i verkliga livet ett par gånger. Han är verkligen trevlig om det inte är ”offentlig” plats. Skämtsam och glad. Är ganska säker på att han inte känt igen mig mellan de olika tillfällena och ändå har jag alltid fått ett bra intryck.
    Jag har även sett honom ute på stan på mer offentliga platser och då ger han ett litet annat intryck men det kan jag förstå. Hade han varit lika trevlig där hade han aldrig fått vara i fred.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *