Anki Sundin skrev för någon dag sedan ett nytt blogginlägg där hon kommenterar en mängd påståenden som Frank Nilsson tydligen har gjort i Blossom Magazine kring sojaprotein. Precis samma påståenden som han har gjort i Blossom Magazine står även i Frank Nilssons bok ”Istället för doping”. Som vanligt har Frank fullständigt hittat på allting och Anki visar på ett väldigt tydligt sätt att Frank inte har någon fakta alls att backa upp sina påståenden med.
Ankis blogginlägg hittar du här, ”Soja – Hälsosamt eller inte”. Intressant läsning för de som blivit lurade av Franks skitsnack och även en del intressant läsning om soja som livsmedel.


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

3 svar på “Frank Nilsson har gjort det igen…”
  1. Hej!
    Jag har bestämt för mig att jag hört dig prata om sojans innehåll av fytoöstrogener på en av tyngres poddar? Jag kan dock tyvärr inte hitta den nu. Ankis inlägg berör ju ämnet men jag undrar ändå om du har nån länk till den/dem studier du refererade till (om jag nu inte minns helt fel…).
    Vänliga hälsningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *