Jag ska åka iväg på semester i en dryg vecka och träffa min släkt nere på Mallorca så det kommer inte att dyka upp några inlägg på en tid. Jag kommer troligen att ha tillgång till internet då och då men jag är ganska säker på att min skrivlust kommer att vara väldigt låg 🙂
Nicklas är som säkert många har märkt inte särskilt aktivt i skrivandet längre då han håller på att doktorera och det har tagit upp väldigt mycket av hans tid i år. Han är dock med i bakgrunden fortfarande och hjälper mig. Men det blir inga inlägg från Nicklas heller den närmsta tiden.
Under tiden jag är borta så kommer jag att lägga upp lite topplistor med inlägg på min Twitter samt facebooksidan för Träna Styrka. Det kommer att vara inlägg både härifrån och från TränaStyrka.se. Så om du är en relativt ny läsare och gillar det du läst här hittills så kommer det att dyka upp en väldig massa tips om läsning nu framöver via dessa två kanaler.

Uppmana gärna kritiker att skriva kommentarer

Slutligen vill jag också göra en liten uppmaning eller förfrågan till alla er som redan följer mig via sociala medier eller som hjälper mig genom att sprida vidare mina texter på era egna sociala medier.
Jag har märkt att texter om lite ”kontroversiella” ämnena sprids vidare så får dessa en hel del kommentarer under respektive delning. Det blir alltså några tweets fram och tillbaka eller en tråd på någons vägg på facebook. Det här leder till att diskussioner och bra kritik kring det jag skriver sprids ut på en massa olika platser och det som skrivs ses av få personer och glöms ofta bort fort.
Det jag skulle vilja att ni gör är att om ni får en engagerad debattör till något av mina inlägg som ni delar så uppmuntra dem att skriva en kommentar under inlägget på bloggen där inlägget är publicerat. Det här leder då till att alla kan se deras kommentarer och att kommentarerna också finns kvar längre fram i tiden. Mina inlägg tenderar att hamna ganska högt upp på googles ranking med så om era vänner är kritiska till det jag skrivit så borde de ju vara motiverade att skriva varför som en kommentar. Så att andra personer också får ta del av deras sida på det hela 🙂
Det här gör det ju också möjligt för mig att på något sätt bemöta det som skrivs.


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

4 svar på “De bästa inläggen och en kort semester”
 1. Hej,
  jag är en ny läsare och läste precis igenom artikelserien om skor, barfotalöpning och fotisättning och vill säga att den verkligen har hjälpt mig i mitt tänkande kring skoköp, löpteknik och allt som hör till (kan nämna att jag har en gammal knäskada och ofta har känningar i benhinnor). Jag har läst mycket innan och det jag framförallt gillar med artikelserien är den vetenskapliga utgångspunkten och den vad jag uppfattar som opartiska inställningen. Stort tack för att du/ni delar med er av er kunskap på ett så tillgängligt sätt.
  Ha en skön semester! Jag ser fram emot att läsa mer från dig/er.
  Hälsningar,
  Johanna

 2. Hej!
  Vill bara tacka för din fantastiska blogg! Jag har använt den ungefär exakt som du inte vill, genom att läsa typ allt och sen hitta på ett alldeles eget rehabprogram utifrån vad som står. Men eftersom jag gått hos ett tiotal sjukgymnaster, lika många läkare och massa annat var jag lite desperat. Och det funkade. 😉 Så för första gången på åratal kan jag stå en stund utan att få panik. Bära mina barn. Pyssla i trädgården. Röra mig utan att vara rädd för backlash.
  Så tack!
  Sen vill jag gärna önska ett inlägg på temat överrörlighet. 🙂

 3. Hej!
  De senaste veckorna har jag läst igenom varje artikel och varje kommentar som har skrivits på den här sidan. Sjukt bra! Du har avlivat väldigt många myter som jag har trott på, trots att jag är en väldigt kritiskt lagd människa. Nu ska jag smälta all ny information och förmodligen får jag läsa om allting från början. Nu ska jag läsa dina inlägg på traningslara.se också…
  Ha det fint!
  /Keith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *