Den här hemsidan använder sig av kakor (cookies). Kakor är en liten textfil som laddas ner när du besöker en sida och sen lagras på din dator. I den filen hanteras en del information om dig för att du ska kunna få ett bättre besök här på sidan.
Kakor ligger kvar på din dator under en viss tid framåt men du kan alltid själv välja att ta bort dem. Du kan också, genom inställningar i din webbläsare, se till så att inga kakor lagras på din dator.
Den här sidan använder sig av wordpress som både använder temporära och permanenta kakor för att bland annat underlätta när du lämnar en kommentar här på sidan.
På den här sidan används även Google Analytics som sparar kakor för att vi ska kunna få en bild av hur många besökare som använder den här webbplatsen samt vilka sidor som besöks och hur länge. Vi använder även Google Adsense som är ett annonssystem som anpassar annonserna efter vad google tror du är intresserad av att se. Den här informationen får google bland annat via kakor som lagras på din dator.
Även YouTube, Vimeo och andra videotjänser som då och då kan vara inbäddade i artiklar använder sig av kakor. Om du är medlem på twitter, facebook eller google+ och inloggad där kan även de veta att du besökt den här sidan då vi använder oss av ”dela knappar” och via dessa lagrar de in sina egna kakor. Detta är så kallad tredjepartskakor.


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *