Långa texter i alla ära men det som oftast får störst spridning av det jag gör är lite mer humoristiska eller kritiska inlägg som jag delar med mig av på sociala medier, främst Twitter, Instagram och Facebook.

Här under följer några av mina mest populära bilder/videor på Instagram från det senaste året. Det var först i slutet på förra året som jag började vara mer aktiv på Instagram och antal följare har växt ganska mycket. Jag har därför försökt att ta hänsyn lite till den här ”inflationen” när det gäller antalet hjärta och kommentarer på tidigare delningar så att listan ska bli lite mer rättvis.
Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Ett svar på ”Bäst och populärast under 2015 – Populärast på Instagram”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *