Jag blev ganska nöjd med den här men ni får gärna komma med feedback. Är för summeringen på en längre föreläsning jag ska hålla framöver.

Det kan ju vara värt att lägga till att det sällan är så här tydligt uppdelat.

Framför allt inte om man har en förenklad bild av det hela. Tex att all forskning är vetenskap och allt som enskilda individer kommer på själv är pseudovetenskap.

Men känner man till vad som ingår i delarna i den här bilden tillsammans med lite kunskap kring argumentationsfel så skulle jag säga att det vanligen snabbt brukar utkristallisera sig ”vilken färg” som någon viss person tillhör.

Uppskattade du den här artikeln?

Allt som jag skriver på den här sidan och mina sociala medier är gratis för alla, men tar så klart av min tid. Så om du uppskattar det jag gör så kan du stödja mig lite så jag kan lägga mer tid på att skriva och dela intressanta saker genom att bli medlem på min Patreon.

Glöm inte att också följa mig på Sociala medier. För närvarande är jag mest aktiv på Mastodon, Instagram. Facebook och Twitter.

Se inlägget på Instagram


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *