Jag föreläste lite om biomekanik för eleverna på idrottsgymnasiet där jag jobbar idag och då tog jag upp de fantastiska energiarmbanden med rätt frekvens och hologram som exempel på hur folk kan luras genom vilseledande test där man nyttjar enkel mekanik.

Sen kom jag på precis efter att det idag är det nästan precis 5 år sedan jag gjorde succé genom att sälja slut på lagret av den här fantastiska produkten på mindre än ett dygn ????. Är det någon där ute som fortfarande är vrålstark tack vare rätt placebofrekvenser?

De här blåsningarna tenderar att komma tillbaka ungefär vart 5-10 år när det kommit en ny generation som inte var med förra omgången som därför kan luras.

Så stöter du på något kring det här så in på traningslara.se och läs mitt gamla inlägg som förklarar hur du luras av testen.

#placeboarmband #finaklistermärke #magiskgummi #theshit

Se inlägget på Instagram


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *