Marek summerar min ”debatt” med Ann Fernholm ganska bra här tycker jag.

Jag vill dock lägga till att jag faktiskt tycker att det är hon som beter sig illa och att jag inte varit direkt otrevlig i just den här debatten. Människor tycker bara att man per automatik är otrevlig när man påpekar att de har fel.

Till exempel har hon nu, ungefär två veckor senare inte ändrat några av de sakerna om mig som hon vet är fel i sin första text eller det faktum att hon påstod att det inte finns några systematiska översiktsartiklar inom ämnet när det finns tre stycken.

Inte heller har hon ändrat felen i sin första artikel som ligger uppe hos Kostdoktorn.se och foodpharmacy.se trots att hon i sin första text skrev att hon ”uppskattar alla som påpekar felaktigheter, eftersom den information som ges här ska vara korrekt”.

Uppenbarligen gäller den meningen alltså inte saker som handlar om mig eller saker hon skrivit som ligger publicerat på betydligt större sidor än hennes egen 🤷‍♂️.

I fall du missat allt det här och vill läsa mer så hittar du mina repliker högt upp på traningslara.se 👍

Se inlägget på Instagram


Upptäck mer från Träningslära

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *